Inloggen
Terug

Bizz’Cu in Actie voor Dave Op ’t Root!

In overleg met het zorgteam gaat Buitengewoon Groene Vormgeving de tuin aanpassen naar een onderhoudsvriendelijke tuin met wellicht een aantal elementen die specifiek geschikt zijn voor Dave. Te denken aan een geur/kleur/tast tuin, maar dit afhankelijk van de prikkels die Dave kan verdragen.

Team “Ospel in Actie voor Dave Op ’t Root” kreeg gisteravond de gelegenheid om Ospelse ondernemers toe te spreken, tijdens de eerste bijeenkomst van Bizz’Cu in het Peeljuweel.. Zonder verwachtingen kwam Jeanne Op ’t Root (moeder van Dave) naar deze avond.

Toen aan het einde van de avond weer een ondernemer uit Ospel naar haar toe kwam met een geweldig aanbod, schoot ze vol: “Er zijn geen woorden voor… elk gebaar wat ik mag ontvangen. Het voelt als een warme deken”. Bizz ‘Cu & Ospel Actueel wederom enorm bedankt voor jullie medewerking!

Jeanne & Frans Op ’t Root

Er zijn inmiddels acties op gang gekomen voor het opknappen van het tuinhuis, aanpassen/onderhoudsvriendelijk maken van de tuin en allerlei geweldige tips. Wilt u ook iets betekenen voor de Familie Op ’t Root, mogelijk een bijdrage voor aanschaf of onderhoud van de bus van Dave die dringend aan vervanging toe is, of welke andere vorm van hulp dan ook, kunt u mailen naar: ospelinactie(at)gmail.com

 

Filmpje op 1 vandaag:

http://www.ospel-actueel.nl/index.php?id=30&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=7694&cHash=f6c7eb8834e4a8a5cd8b1762e8e81a18